Publicat el 17/02/2017

Dins dels actes organitzats al llarg de l’any per la celebració del 15è aniversari, aquest divendres s’inaugura l’exposició reportatge especial -Visions del passat, present i futur – 15 anys del Teatre Auditori de Granollers-

El dimecres es varen complir 15 anys del dia que el Teatre Auditori de Granollers va obrir les portes per primera vegada amb l’estrena de l’espectacle “Ricardo y Elena” de Carlos Santos,això va ser el 15 de febrer de 2002. Per aquest motiu, Radio Granollers va fer un programa especial des del teatre, com a tema del dia del Magazín, amb entrevistes en directe al Director-Gerent del Teatre, Carles Ribell, a la Gerent de l’Orquestra de Cambra de Granollers i a l’ex-Alcalde Josep Pujadas.

D’altre banda, a partir de divendres 17 de febrer a les 17 h, restarà oberta al públic l’exposició fotogràfica “15 anys, 15 moments”, que es podrà visitar fins al mes d’abril al vestíbul del teatre, els dimecres, dijous i divendres de 17 a 19.30 h, i una hora i mitja abans de totes les funcions que hi ha al teatre.

Per últim, el mateix divendres a les 22.30 h es podrà veure a través de VOTV el reportatge “VISIONS DEL PASSAT, PRESENT I FUTUR – 15 ANYS DEL TAG” que ha comptat amb la participació de moltes de les persones que han fet possible el funcionament del Teatre Auditori durant aquests anys.

El reportatge també es podrà veure per internet en directe (http://votv.xiptv.cat/votv-en-directe), i en els dies posteriors en diferents horaris a VOTV.

A banda dels diferents actes que s’han dut a terme, el Teatre Auditori de Granollers ho ha volgut celebrar també amb els joves que fan 15 anys durant 2017. Per aquest motiu, tots els joves empadronats a Granollers que fan 15 anys poden demanar una entrada gratuïta per qualsevol espectacle dels mesos de febrer a juny de 2017 (amb un màxim de 20 entrades per cada espectacle programat, i sempre que hi hagi disponibilitat d’entrades).

Més informació: http://www.teatreauditoridegranollers.cat/15anystag

Deixa un comentari