Publicat el 04/04/2018

La Sindicatura Local d’Alella atendrà al públic els dimecres a les oficines de instal·lades a la planta baixa de l’Ajuntament, l’antic jutjat de pau

Aquest dimecres 4 de d’abril ha obert a públic la Sindicatura Municipal de Greuges d’Alella.  L’oficina del síndic, càrrec que ocupa l’alellenc Raúl Morales, s’ha instal·lat en un espai independent de les oficines municipals, a la planta baixa de l’Ajuntament, on havia estat ubicada l’oficina de Promoció econòmica i també l’antic jutjat de pau.

L’horari d’atenció al públic serà tots els dimecres, de 12 a 13.30h, tot i que el síndic també atendrà les consultes ciutadanes fora d’aquest horari demanant cita prèvia a l’OAC o a través del correu electrònic alella.sindic@alella.cat.  En el seu primer dia de feina, el Síndic ha atès dues peticions ciutadanes.

El Ple de l’Ajuntament del 22 de febrer va aprovar per unanimitat el nomenament de Raúl Morales, veí de Mas Coll, com a Síndic Municipal de Greuges. Ell va ser el candidat escollit per tots els grups municipals entre les deu persones —set homes i tres dones— que es van presentar a la convocatòria.

 

Deixa un comentari