Publicat el 27/06/2016

El Servei d´Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Maresme vol que aquesta Guia que dibuixa el mapa associatiu femení de la comarca sigui un primer pas per poder establir vincles i coordinació entre les agrupacions de dones existents al territori.

La Guia es va presentar el passat 18 de juny en el decurs de la trobada d´entitats de dones del Maresme que es va fer al Consell Comarcal i que va presidir el Conseller delegat de Benestar Social, Cultura, Consum i Salut Pública, Jordi Mir.

La Guia d´Entitats i Associacions de Dones, que es pot consultar online, incorpora la cinquantena d´entitats que actualment configuren el teixit associatiu femení del Maresme. Està indexada per municipis i relaciona les dades bàsiques de cada entitat o associació.

El SIAD Maresme considera que aquesta eina pot ajudar el món associatiu femení a visibilitzar-se i, a la vegada, mostrar a la societat la seva diversitat.

La Guia es va presentar en el decurs d´un acte en el qual van participar unes 30 entitats. Les assistents van coincidir en la necessitat de treballar d´una manera més transversal, tot possibilitant el treball conjunt d´integració de les seves inquietuds i millora de les polítiques i accions d´ajuda a les dones. En aquest sentit, van acordar constituir una coordinadora d´entitats de dones al Maresme que es podria presentar el proper mes de setembre. 

Deixa un comentari