Publicat el 28/03/2022

L’Entitat fa un pas decidit cap a la digitalització i màxima sostenibilitat del servei implementant el pagament amb targeta bancària i la inscripció digital

 

 

El SEM can Banús vol fer el pas cap al pagament amb targeta bancària i l’eliminació del pagament en efectiu. Seguint la política de molts ajuntaments, el SEM implementa la digitalització per minimitzar els riscos de contagi de la Covid-19, agilitzar la gestió dels pagaments a la recepció de la Piscina Municipal i garantir la fiabilitat de la gestió de l’efectiu en aquest servei esportiu municipal.

Aquesta mesura, que no afecta els abonats al servei ni els cursetistes, que ja tenen la quota mensual domiciliada, s’aplicarà a partir del dia 20 d’abril de 2022 per tal de donar un marge suficient per poder informar els usuaris no abonats al servei.
Així doncs, el pagament amb targeta bancària pels usuaris no abonats permetrà eliminar la manipulació d’efectiu i minimitzar el contagi de la Covid-19, agilitzar l’accés a l’equipament i avançar en la transformació tecnològica i digital dels nostres serveis.

En aquesta mateixa línia, el SEM també ha començat a aplicar la inscripció digital als seus serveis, eliminant d’aquesta forma el paper en tot el procés de gestió (inscripcions, modificacions i baixes) per avançar cap a la màxima sostenibilitat del servei.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Vilassar de Dalt

Deixa un comentari