Publicat el 05/11/2018

El certamen estrena logotip i cartell, així com un nou web i portal de proveïdors

La 20a edició del saló De Nuvis (Fira d’Organització d’Esdeveniments) obrirà les portes els dies 10 i 11 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida amb 93 expositors, que oferiran un ampli ventall d’opcions per organitzar un esdeveniment a mida, assessorament personalitzat i les darreres novetats en el món de les bodes i els celebracions socials.
Amb motiu del 20è aniversari, De Nuvis estrena enguany logotip i cartell, així com un nou web i portal de proveïdors. A la vegada, el certamen potenciarà les activitats paral·leles que es desenvoluparan en el marc del saló, com ara demostracions diverses (de cuina, perruqueria, maquillatge, entre altres), degustacions, música en directe, espectacles de màgia, photocall, a més de les desfilades i sortejos.

Durant la presentació de De Nuvis, el director general de Fira de Lleida, Oriol Oró, ha explicat que per celebrar el 20è aniversari l’organització s’ha volgut “adequar als nous temps”, amb un nou logotip i cartell, el disseny d’un nou web “més intuïtiu”, que inclou un portal de proveïdors “que permet trobar els expositors per organitzar tots tipus d’esdeveniments de manera senzilla“. Pel que fa a les activitats, Oró ha destacat les desfilades, les actuacions musicals i, com a novetat, les demostracions de cuina i els tastos.

Un dels atractius principals del certamen seran les desfilades de vestits de núvia i de nuvi, de festa i de madrina, les quals tindran lloc dissabte i diumenge, de 11.30 a 11.45 h, i de 17.00 a 17.50 h, amb la participació de les empreses Alba Minguella-Costura d’autor, Booknovias, Boutique la Novia, Gala Garcia Novias i Sastreria Lorenzo.
El diumenge, se celebrarà també la desfilada de vestits de comunió. Els passis comptaran amb música en directe amb LleidaClàssica, grup especialitzat en música de cerimònia. A més, enguany el saló De Nuvis oferirà aliances i joies treballades amb or ètic, en la que serà una de les novetats més singulars d’aquesta edició.

Nou logotip i cartell
De Nuvis estrena logotip i cartell, amb un estil de tipografia delicada i actual i amb tocs d’aquarel·la. Els cors recorden la temàtica de la fira, que està dedicada a esdeveniments com són els casaments i tot tipus de celebracions socials.
El lema ‘Gaudeix preparant el teu gran dia’ convida els visitants a organitzar tots els preparatius d’una forma més senzilla, cercant en dos dies i en un sol espai, gaudint d’activitats, degustacions i l’assessorament personalitzat dels proveïdors.
Igualment, De Nuvis ha habilitat un nou web més intuïtiu que facilita al visitant trobar tota la informació, veure les activitats i promocions, així com un complet Portal de Proveïdors, una eina que permet trobar els proveïdors per organitzar un casament, comunió, bateig, celebració o esdeveniment d’una manera senzilla i pràctica, descobrir i conèixer els proveïdors que exposen a la fira, propostes de cada sector, i veure les activitats, promocions i sortejos que es faran durant la fira.

Sorteig de 1.000 euros
Fira de Lleida recorda que totes les parelles inscrites al web de De Nuvis com a visitants del saló que es casin i que contractin algun servei al certamen, podran optar al sorteig de 1.000 euros. Els guanyadors hauran de destinar el premi a la compra de serveis i productes per al casament o celebració entre tots els expositors presents a la fira.
A més del sorteig de Fira de Lleida, una cinquantena d’expositors sortejaran o faran descomptes en serveis i productes entre els visitants del saló. Així, els expositors faran descomptes d’entre el 5% i el 50% per contractar a serveis o equipaments a la fira, així com sorteigs d’un creuer pel Carib o Tailàndia, jocs de maletes, caps de setmana romàntics dinars i obsequis variats.
De Nuvis està dirigit a totes les persones que vulguin celebrar un esdeveniment a mida, adaptat a tots els estils i pressupostos, i que poden trobar en un únic espai tot el que necessiten per organitzar un casament, una comunió, un bateig, un aniversari especial, un comiat de solter o de soltera diferent, bodes de plata i or, grans viatges i escapades romàntiques, obsequis originals i sopars i esdeveniments d’empresa, entre altres esdeveniments. https://firadelleida.com/denuvis/

ACN Lleida
Foto: El director de Fira de Lleida, Oriol Oró, amb representants de la Paeria, de la Diputació de Lleida i de la Cambra de Comerç, durant la presentació de la 20a edició de De Nuvis el 23 d’octubre del 2018

Deixa un comentari