Publicat el 16/08/2022

El nou circuit, situat a la riera del Gorg, s’ha construït amb l’objectiu d’ampliar aquesta zona lúdica i esportiva i promoure l’activitat a l’aire lliure

 

 

 

Sant Vicenç de Montalt ja compta amb un nou atractiu de primer nivell, equipament que permet ampliar i nodrir amb nou contingut l’oferta lúdico-esportiva que s’ofereix al municipi al llarg de tot l’any.
Es tracta d’un Pumptrack, un circuit amb revolts peraltats, salts i petits desnivells per tal que persones de totes les edats en puguin gaudir amb vehicles amb rodes i sense motor, com ara bicicletes, BMX, patins, scooters, skates…
La principal característica d’aquesta instal·lació és que permet mantenir-se en moviment sense pedalejar o donar-se impuls, només amb la inèrcia dels salts i la pròpia habilitat de les persones usuàries.
Aquest espai lúdic i esportiu, impulsat per la Regidoria d’Esports, s’ha construït a la riera del Gorg, ampliant així la zona destinada a la pràctica d’activitat a l’aire lliure.

La inauguració del circuit de Pumptrak va tenir lloc el dijous 11 d’agost, i va comptar amb la presència de l’alcalde, Victor Llasera, i del regidor d’Esports, Cristian Garralaga, que van estar acompanyats d’altres membres del consistori santvicentí. L’equipament, que ja es troba plenament operatiu i funcional, ja ha estat testat i practicat per molts infants, joves i veïns i veïnes del municipi que van assistir ahir a l’acte d’inauguració.

L’entrada en funcionament d’aquest circuit suposa també l’aplicació d’una normativa que cal complir per garantir la seguretat de les persones usuàries.
En aquest sentit, no en poden fer ús els menors si no van acompanyats dels pares o tutors i és obligatori l’ús del casc. Resta prohibida l’entrada de vehicles a motor, l’accés a peu a l’interior del circuit sense causa justificada i l’entrada d’animals. Tampoc es permet transitar-hi en sentit contrari. L’incompliment d’aquestes normes pot comportar l’expulsió de les instal·lacions.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

 

Deixa un comentari