Publicat el 08/05/2019

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ho commemora amb l’organització de la ‘Jornada d’Infermeria’, motiu pel qual, el divendres 10, es repartiran pomes i un decàleg amb consells saludables als CAPs i als Hospitals de la Corporació

El personal d’infermeria de tots els CAPs de la CSMS (Calella, Malgrat, Palafolls, Lloret de Mar, Dr. F Benito Rieral i Tossa) i dels dos hospitals (Sant Jaume de Calella i Comarcal de la Selva) repartiran, el divendres 10 de maig, a totes les persones que es vagin a visitar als centres, un total de 800 pomes –símbol de salut– i un petit decàleg amb 10 consells de salut per portar uns bons hàbits en alimentació, activitat física, descans, estat emocional i consum de tòxics (alcohol).

El personal d’infermeria, donarà el divendres 10 de maig, un total de 800 pomes i una guia amb consells de bons hàbits als usuaris que es vagin a visitar als centres hospitalaris i de primària de la CSMS. L’acció busca posar en valor les cures infermeres i que el ciutadà reconegui la important tasca que desenvolupen aquests professionals en la promoció de la salut i l’atenció al pacient.

Enguany la jornada porta per lema “No treballem d’infermeres, som infermeres”, un eslògan que persegueix un doble objectiu: donar visibilitat al rol de la infermera des de diferents àmbits assistencials dins de la població i també apoderar els i les professionals per aconseguir el reconeixement que mereix la professió.

La Jornada d’Infermeria, que se celebra a la CSMS des de fa més de 20 anys,comptarà per primera vegada amb una activitat dirigida directament ala ciutadania per fer-la coneixedora d’aquest ‘Dia Internacional’, i sobretot, perquè els usuaris posin en valor les cures infermeres i reconeguin la importància que té la tasca que desenvolupen aquests professionals dins del sistema sanitari. La infermeria té un paper fonamental en la promoció de la salut, en la prevenció de malalties i en l’atenció del pacient.

Deixa un comentari