Publicat el 22/05/2020

L’entrada quedarà reduïda a un terç de l’aforament, no es faran activitats pública ni visites guiades i es restringirà el servei de consulta de l’Arxiu Històric i de l’Arxiu d’Imatges

Aquest proper dimarts, 26 de maig, a les 10 hores, el Museu de Badalona reobre les portes amb la voluntat de poder iniciar la recuperació progressiva cap a l’activitat presencial habitual un cop ha adequat els protocols i les mesures de seguretat, higiene i salut a causa de la crisi sanitària.
Recordem que el Museu va haver de tancar les seves portes el passat 17 de març a causa de la Covid-19, tot i que s’ha mantingut actiu a través del seu telèfon, de les seves xarxes socials #TornaremalsMuseus i del seu web: https://www.museudebadalona.cat/es/.

De moment, però, l’entrada al Museu quedarà reduïda a un terç de l’aforament, no es podrà fer activitat pública ni visites guiades i es restringirà el servei de consulta de l’Arxiu Històric i de l’Arxiu d’Imatges, tot prioritzant els tràmits telemàtics i telefònics que ja s’estan fent durant la quarantena.

L’horari del Museu serà de dimarts a divendres, de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores, i els caps de setmana de 10 a 14 hores. Per a més informació: eespejo@museudebadalona.cat

 

 

Deixa un comentari