Publicat el 19/03/2021

Es permetran visites en horari de migdia o de tarda, només podrà entrar un acompanyant i sempre haurà de ser la mateixa persona

Donada l’estabilització de casos Covid-19 a l’Hospital de Calella, a partir de dilluns 22 de març, es recuperaran paulatinament les visites de familiars als pacients no Covid ingressats al centre. Aquesta lleugera obertura va acompanyada d’unes mesures estrictes per evitar cap contagi.

Per visitar els pacients no Covid hospitalitzats al centre s’estableixen dues franges horàries diàries d’una hora cadascuna:
– al migdia de 13 h a 14 h i
– a la tarda de 19 h a 20 h.
Les visites només es podran fer en una de les dues franges i només es permetrà l’entrada d’un acompanyant per pacient, que sempre haurà de ser la mateixa persona per minimitzar riscos.

Els familiars han de portar posada en tot moment la mascareta (es recomana que aquesta sigui quirúrgica) i s’han de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica i fer-ho de forma freqüent durant l’estada usant els dispensadors que hi ha repartits en diferents punts del centre.

Les visites a l’Hospital de Calella es van suspendre a principis del mes de gener quan la situació epidemiològica va empitjorar i el nombre de casos de coronavirus anava a l’alça.

 

Deixa un comentari