Publicat el 27/09/2020

Amb la voluntat d’apropar el teatre a la ciutadania l’entrada tindrà el preu simbòlic de 2€

El Departament de Cultura de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt, amb l’objectiu de fomentar el consum cultural i transmetre que el Teatre La Massa  és un espai sanitàriament segur, ha programat pel dia 1 d’octubre a les 20 h, Equus, una producció de  Cop de Teatre Associació Cultural.
Tot i que aquesta obra es va exhibir al nostre teatre l’any 2018, ara la companyia teatral la presenta a  l’escenari Joan Brossa  de Barcelona i la representació programada per l’Ajunatment suposa una preestrena d’aquest epectacle abans de ser representat a la capital catalana.

D’altra banda, des de l’Ajuntament s’està fent un gran esforç de foment a la cultura en aquests moments difícils per aquest sector i es vol demostrar a la ciutadania que l’accés al teatre segueix un protocol de seguretat sanitari contra el COVID-19  respectant un aforament reduït.

Amb la voluntat d’apropar el teatre a la ciutadania l’entrada tindrà el preu simbòlic de 2€ i es podran comprar a partir de dilluns 28 de setembre a les 12 del migdia a:

On line a https://www.4tickets.es/LaMassa/public/janto/
Electrodomèstics i regals, IMMA BAYLACH. Àngel Guimerà, 15 – Tel. 93 753 06 54
TAQUILLA: dues hores abans de l’espectacle. Plaça del Teatre, 3 – Tel. 93 750 90 90

 

Deixa un comentari