Publicat el 04/06/2015

El proppassat divendres,  29 de maig,  l’Espai l’Amistat va acollir el plenari de l’Ajuntament Jove, durant el qual cada escola va presentar el seu projecte davant els més de 250 alumnes assistents. Un cop coneguts tots els projectes es va iniciar el procés de votació i el projecte guanyador va ser la construcció d’una pista poliesportiva i d´skate a una plaça del municipi, presentat per l’escola El Pilar.
L’Ajuntament Jove és una iniciativa de les regidories de Participació i Joventut que permet que els alumnes de 3r d’ESO de tots els centres escolars del poble puguin elaborar un projecte pensat perquè en puguin gaudir tots els joves premianencs.
El pressupost que es destina a aquest projecte és de 6.000€.
El projecte guanyador s’executarà al llarg d’aquest any 2015, amb la col·laboració dels alumnes que l’han creat i de representants dels altres centres escolars.
Els altres projectes que es van presentar van ser Cinema a la fresca,  de l’IES Premià de Mar; Paintball a l’estiu,  de l’escola La Salle, i Guerra de Màfies (proves grupals),  de l’escola Assís.

Deixa un comentari