Publicat el 22/03/2019

 El magazine radiofònic presentat per Julia Otero comptarà amb la presència de públic en directe durant la seva emissió, entre les 15 i les 19 hores

El Teatre Zorrilla de Badalona celebrarà el pròxim dimecres 27 de març  i coincidint anb el Dia Mundial del Teatre, amb l’emissió en directe del programa “Julia en la onda” de l’emissora de ràdio Onda Cero. Aquest magazine de tarda conduït per Julia Otero es realitzarà entre les 15 i les 19 hores a l’escenari del Zorrilla i comptarà amb la presència de públic.

La realització d’aquest programa en un equipament cultural tan emblemàtic de Badalona com és el Teatre Zorrilla té actualment una especial significació ja que es compleix el 150è aniversari de la seva inauguració (any 1868) i el vintè aniversari de la seva reobertura (any 1999) després de la important reforma i restauració realitzada fa dues dècades.

El programa “Julia en la onda” de l’emissora Onda Cero, presentat per la periodista Julia Otero, és un magazine de tarda que s’emet de dilluns a divendres, en directe, de 15 a 19 hores. Té una audiència de 538.000 oients diaris i és el segon magazine de tarda més escoltat a Espanya, segons les dades de l’Estudi General de Mitjans fet públic durant el mes de novembre de 2018. La seva presentadora, Julia Otero, és una reconeguda periodista que compta en el seu currículum amb nombrosos premis en reconeixement a la seva trajectòria professional, un dels quals se li va atorgar en aquesta ciutat l’any 2001.

Accés gratuït amb invitació
Les invitacions gratuïtes per poder seguir l’emissió en directe d’aquest programa especial al Teatre Zorrilla es poden recollir en horari d’oficina a l’edifici de la Casa de la Vila i també a la seu de l’emissora Onda Cero de Barcelona (Rambla, 88). L’accés romandrà obert fins que s’ompli l’aforament del teatre.

Deixa un comentari