Publicat el 09/07/2015

Divendres, el magazine de tarda de TV3, visita Premià de Dalt la setmana del 13 de juliol. L’equip que acompanya l’Espartac Peran s’instal·larà durant tres dies a la plaça de la Vila per fer les connexions en directe des del nostre poble i anima a tots els veïns a participar com a públic en l’elaboració del programa. Els podeu acompanyar dilluns, dimarts i dimecres de 15.30 a 18.30 hores. Els continguts que es tractaran són prou variats. Apareixeran els elements més característics del nostre poble i donaran a conèixer el bo i millor de Premià de Dalt. El plató s´instal·larà a la plaça de la Vila, davant de l’antic ajuntament.
Les dimensions del camió que transporta el plató i la resta de material obliga a adoptar mesures especials. Per aquest motiu hi haurà canvis en els aparcaments de la zona, degudament senyalitzats.
També s´està preparant un autocar amb gent de Premià de Dalt que vulgui participar com a públic el divendres 17 de juliol a TV3. Totes aquelles persones que hi estiguin interessades, poden trucar al telèfon 93 693 15 15,  per apuntar-se. L´autocar sortirà del parc Felicià Xarrié el dia 17 de juliol a les 14.15 hores i arribarà a Premià de Dalt al voltant de les 19.45 hores.  És gratuït i allà s´obsequiarà els assistents amb un petit refrigeri.

Deixa un comentari