Publicat el 21/05/2022

El màxim representant de la patronal PIMEC, la petita i mitjana empresa catalana, Antoni Cañete, va intervenir el passat 19 de maig al Tecnocampus de Mataró en el marc d’un cicle d’actes amb el qual està recorrent diferents punts del territori català amb l’objectiu de compartir les inquietuds i les necessitats de les pimes i les persones autònomes, per tal de definir les prioritats de la patronal per als propers anys.

 

Amb el nom genèric de ‘Reactivem-nos’, aquest cicle pretén trobar solucions per superar la crisi i propiciar el creixement empresarial del territori, tot contribuint a la reactivació  econòmica del país.

“Les vostres inquietuds i necessitats definiran les prioritats i  l’estratègia de PIMEC i ens ajudaran a dissenyar accions i mesures que reclamarem als governs i poders legislatius”, va assegurar el president  de PIMEC, a l’acte celebrat a Mataró, en el qual es va adreçar als empresaris i empresàries del Maresme i el Barcelonès Nord i al que van assistir diverses autoritats.

D’altra banda, Cañete també va incidir en la necessitat de lideratge: “Volem situar les pimes en el pont de comandament, per tant, hem d’estar a tots els llocs on es prenen les decisions que afecten la petita i la mitjana empresa. Si no ho fem, uns altres decideixen per nosaltres i, per tant, no podem garantir que sempre es legisli pensant primer en els més petits. Només si estem en el pont de comandament, podrem aconseguir normatives justes i equitatives per competir en igualtat de condicions, ser viables i competitius i, per tant, propiciar el creixement econòmic del país”.

Interpel·lat pel públic, el president de PIMEC també va parlar d’alguns dels temes que més preocupen al teixit empresarial local com l’energia, la formació i la reindustrialització. Alhora, també va reflexionar sobre els canvis que s’estan produint al món i va definir el moment actual com un “canvi d’era, en la qual serà necessària una mirada d’un capitalisme més inclusiu, en què la columna vertebral serà la gestió de la productivitat”.

 

Deixa un comentari