Publicat el 26/04/2019

Durant el ple d’abril, l’Ajuntament de Premià de Mar ha aprovat els Plans Inicials de Manteniment de les escoles públiques de la localitat

Segons també informa el consistori premianenc, els plans, diferenciats per a cada edifici, han estat elaborats per tècnics de la Diputació de Barcelona i inclouen l’estudi de les actuacions necessàries per a les escoles El Dofí; Sant Cristòfol, tant el del carrer de la Mercè com el de la Gran Via de Lluís Companys; La Lió; Mar Nova i Montserrat. La despesa total en les accions de manteniment arriba als 884.238 €, que s’abonaran a càrrec d’una aplicació pressupostària plurianual durant el període 2020-2024.

Els Plans Inicials de Manteniment són l’instrument tècnic que permet la millora dels equipaments municipals per mantenir-los en les millors condicions d’ús. Per redactar el document aprovat pel ple, l’arquitecte responsable va visitar els cinc centres públics premianencs amb l’objectiu de detectar situacions que requerissin correccions en matèria de seguretat, normativa vigent, etc.

El punt es va aprovar amb el vot favorable de tots els grups municipals.

Deixa un comentari