Publicat el 13/07/2021

L’Ajuntament, a través de l’oficina municipal del Cros tornen a impulsar aquesta iniciativa per desplaçar algunes activitats i pacificar les places públiques

L’Ajuntament d’Argentona reobrirà a partir d’aquest dilluns 12 de juliol les portes del pati de l’escola Sant Miquel del Cros fora de l’horari lectiu, una mesura que ja es va dur a terme fa un temps i que es recupera després de la fase més complexa de la pandêmia per incentivar el trasllat a aquest espai de les activitats lúdiques i esportives que de manera regular es duen a terme a la plaça Sant Miquel del Cros i que genera malestar entre els veïns i alguns problemes de convivència.

Així, el pati estarà disponible en els següents horaris, amb excepció de les franges en què es realitzin tasques de neteja i manteniment.

Calendari pati oberta escola:
– Juliol – De 15 a 20 hores
– Agost – De 8 a 20 hores
– Setembre – De 15 a 20 hores, fins a l’inici del curs escolar
– Durant el curs escolar – De 17 a 20 hores
– Caps de setmana a partir del juliol
– De 8 a 20 hores

Durant els mesos de juliol a octubre, excepte el mes d’agost, per les tardes, així com els dissabtes de 10 a 13:30 hores, s’organitzaran activitats i propostes de dinamització adreçades a infants i joves.

Ús responsable
En els darrers temps, l’Ajuntament, a través de l’oficina municipal del Cros, han dut a terme diverses accions per pacificar l’ambient i el soroll de la plaça i valoren positivament l’experiència d’obertura del pati que s’han dut a terme en els darrers anys. També serveix com un nou espai d’aprofitament del barri per a la pràctica esportiva i l’organització d’activitats lúdiques i d’oci. Aquesta aposta s’integra en les estratègies impulsades des del pla educatiu d’entorn (PEE).

Amb tot, la viabilitat i continuïtat de l’obertura del pati dependrà de la responsabilitat de les persones usuàries. Per aquest motiu es fa una crida als veïns i veïnes a utilitzar el pati amb el màxim civisme, respectant el bon ús de la instal.lació i dels seus elements.

 

Deixa un comentari