Publicat el 25/06/2014

El passeig Marítim de Badalona serà l’escenari aquests propers divendres 27 i dissabte 28 de juny del segon Badalona Summer Festival.
Aquesta festa ciutadana, que celebra la seva segona edició, inclou dues jornades d’activitats festives i concerts i una fira marinera de comerciants de la ciutat, amb oferta lúdica i gastronòmica,
Durant els dos dies, els ciutadans podran apropar-se a les casetes de la fira marinera que s’instal·laran entre el pont del Petroli i el Port. Seran més de 50 carpes amb oferta comercial i gastrònomica d’establiments de la ciutat.
Les activitats festives s’iniciaran a les 17 hores de divendres 27 amb inflables i jocs infantils. Durant la tarda, i mentre les parades ofereixen els seus productes, se succeiran activitats com una exhibició del Fit Kid Club Badalona o una mostra de ball de les escoles de dansa Stil i Emi Vivas. A la nit, a les 22.30 hores hi haurà un concert Tribut als any 80 i 90 a càrrec de Sarau 08911.
Dissabte dia 28, també a partir de les 17 hores hi haurà activitats infantils i inflables. Tot seguit Titania Club oferirà Master Classes de Zumba i Spinning, i es farà una desfilada de roba d’estiu. A les 21 hores, després de l’actuació de l’equip artístic de Tribu Urbana Center, es farà un assaig de la Flashmob que, a continuació, podran veure tots els assistents al Badalona Summer Festival.
La festa també tindrà un caire solidari. Cap a les 22 hores, arribarà un dels moments més destacats ja que s’il·luminarà el cel amb globus blancs. Aquests globus es podran adquirir a l’estand de l’Ajuntament de Badalona, ubicat a la plaça de la Vila, per un euro o per un quilogram de menjar. L’objectiu de la volada de globus és solidari ja que la recaptació total de la venda dels inflables i la recollida de menjar anirà destinada al Banc dels Aliments.
El Badalona Summer Festival s’acabarà amb el concert d’un dels grans grups de la música pop espanyola, La Unión. Està previst que l’actuació comenci cap a les 22.30 hores.
Per facilitar l’accés al passeig Marítim, el Port de Badalona obrirà les seves barreres perquè s’hi pugui aparcar de forma gratuïta.

Deixa un comentari