Publicat el 04/06/2018

El Parc de les Veles es situarà a les antigues pistes d’atletisme i servirà per recordar el passat i l’entorn mariner de la zona

Aquesta tardor començaran les obres per adequar el terreny no urbanitzat que antigament havia acollit les pistes d’atletisme, a tocar de platja, i convertir-lo en una zona d’esbarjo infantil. Així mateix, hi haurà un camí per al passeig i un pipi-can per als gossos, com el d’ara però amb unes condicions millorades.

Amb el nom de “Parc de les Veles”, el parc servirà també per recordar el passat i l’entorn mariner. En paraules del regidor adjunt a l’alcadia responsable de les àrees de Medi Ambient, Sostenibilitat i Espais Naturals, Marc Buch, “s’hi muntaran uns elements que representaran veles que tindran una funció decorativa i posaran en valor que a Calella hi continua havent activitat nàutica”.

El projecte global s’executarà en tres fases i abraçarà tot el sector, on ara no hi està permès l’aparcament de vehicles. La primera fase del projecte, pressupostat en gairebé 323.500 euros a l’espera del preu final d’adjudicació, se centrarà en l’espai més pròxim al Cementiri Vell. Es calcula que s’hi podria començar a treballar aquesta tardor.

 

Deixa un comentari