Publicat el 05/02/2023

Els Pressupostos de la Generalitat per l’any 2023 inclouen la construcció del nou CAP

 

 

 

L’acord arribat entre el Govern de la Generalitat de Catalunya amb diversos grups de l’oposició al Parlament permetrà que a Cabrils segueixi endavant amb el procés de la construcció del nou CAP, un cop els Pressupostos de 2023 siguin aprovats.

Aquest procés es va iniciar l’any 2020 amb la redacció del projecte executiu, després que l’Ajuntament fes la cessió dels terrenys, ubicats al c. Cal Batalló, a la Generalitat per poder construir el nou equipament.

A partir d’aquí, calia que els pressupostos anuals de la Generalitat continuessin reflectint la construcció de l’edifici del CAP de Cabrils, d’acord amb el que ha plasmat al projecte executiu. Per l’any 2023, els Pressupostos disposaran d’una partida de prop d’1 milió d’euros per a la construcció de l’equipament, mentre que preveuen pel 2024, una partida de gairebé 1,5 milions d’euros, per a finalitzar-lo.

Aquest projecte executiu, realitzat pel despatx d’arquitectura Ferran Pelegrina i Associats, SLP, ha estat lliurat a l’Ajuntament el 3 de febrer.
El nou CAP de Cabrils, de prop de 850 m2 dividits en dues plantes, comptarà amb una desena de sales per a l’atenció directa a la ciutadania, tant per medicina de família, infermeria i pediatria, una aula d’educació sanitària i diversos espais que millorarà les condicions de treball del personal sanitari i administratiu.

El proper pas d’aquest procés serà, pròximament, la licitació de les obres de construcció de l’edifici, per part de la Generalitat, que marcarà el calendari perquè Cabrils pugui disposar d’un equipament sanitari com es mereix.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Cabrils

 

Deixa un comentari