Publicat el 29/04/2015

Les places del Fakaló 2015 (Casal d´Estiu i Campus Esportiu) s´assignaran a partir de la lletra -n-; segons el resultat del sorteig celebrat el passat 28 d´abril, tal com estava previst en les condicions de preinscripció.
Com informa elmasnouviu.cat, els llistats definitius per a la inscripció del Fakaló 2015, tant del Campus com del Casal Infantil, es poden consultar des del 30 d´abril  a partir de les 14 h a la pàgina web municipal. La inscripció definitiva es farà del 4 al 15 de maig.
El nombre de preinscripcions al Fakaló va obligar a adjudicar les places per sorteig.
Precisament, un cop finalitzat el termini de preinscripció del Fakaló d´enguany, totes les setmanes del Casal infantil, i també la primera quinzena del Campus esportiu, havien superat les places que s´oferien. Pel que fa al Casal infantil,  les quatre setmanes van superar les 100 places que s´oferien en cadascuna d´elles i, per tant, va caldre fer sorteig a totes les setmanes.
En el cas del Campus Esportiu, a la primera quinzena també va caldre fer un sorteig i,  pel que fa a la segona, van entrar directament tots els qui han realitzat la preinscripció.

Deixa un comentari