Publicat el 04/03/2015

Amb l´objectiu d´acostar-se al públic infantil, el Museu de Llavaneres ha preparat una activitat didàctica i alhora divertida. Serà el proper dissabte 7 de març, a les 12 del migdia. L´activitat porta per títol On és el meu dibuix??, i inclourà visita, conte i taller. L´accés és gratuït i  la durada prevista és de dues hores.


Després de presentar-nos i donar la benvinguda al Museu, es preguntarà als assistent si saben què vol dir il·lustrar. A partir dels comentaris dels nens, guiats per la monitora, s´aprofundirà en aquest concepte, procurant entendre la importància del dibuix com a mitjà de comunicació i d´expressió i del paper fonamental que ha exercit al llarg de la història, abans i tot que el llenguatge escrit.
Tot seguit, s´explicarà un conte introductori sobre les obres, i seguidament es passarà a visitar l´espai de les il·lustracions, on els nens identificaran els personatges que han sortit al conte.
A partir d´aquí, es proposa un taller on cada nen haurà de dissenyar el seu propi ex-libris, tenint en compte els elements que els caracteritzen, la composició i les diferents tècniques de l´ofici de l´il·lustrador. També podran practicar el traç amb una ploma i un tinter tot fent un punt de llibre amb aquestes eines tan antigues.


 


Museu de Llavaneres. Carretera Sant Vicenç de Montalt, 14, Tel 937 92 92 82

Deixa un comentari