Publicat el 09/10/2020

El Museu de l’Estampació organitza aquest diumenge, 11 d’octubre, una visita guiada a la seva col·lecció arqueològica

L’activitat es realitza amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni, una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991.  Coincidint amb l’acte es farà la presentació d’una peça arqueològica singular.
La visita, que és gratuïta, començarà a les 12 h. Cal fer inscripció prèvia trucant al telèfon 93 752 91 97 o bé escrivint a l’adreça electrònica museu@premiademar.cat Cal recordar que el Museu de l’Estampació obre les portes els dissabtes i diumenges d’11 a 14 h i ho fa observant totes les mesures de seguretat per evitar possibles contagis de la COVID-19. Fins a final d’any, l’entrada serà gratuïta per a tothom.

Noves activitats els 3rs i 4ts diumenges de cada mes
A partir del present mes d’octubre, el Museu de l’Estampació farà visites guiades a la seva exposició permanent tots els tercers diumenges de mes. Els quarts diumenges de mes, la institució organitzarà activitats familiars.
L’entrada a les visites guiades té un preu de 4 € mentre que la participació en les activitats familiars val 2 €. Per participar en ambdues activitats cal reserva prèvia escrivint a museu@premiademar.cat o bé trucant al telèfon 93 752 91 97.

A banda d’això, el dissabte 17 d’octubre el Museu de l’Estampació inaugurarà l’exposició temporal SPICA 2030, la primera de la nova temporada i que explica quines serien les característiques d’una ciutat costanera mediterrània en un futur pròxim.
*Cal recordar, d’altra banda, que en l’actualitat el Museu Romà roman tancat per obres.
Museu Estampació, c/ Joan XXIII, 8 –  https://museuestampacio.pdm.cat/
Jornades Europees de Patrimoni http://patrimoni.gencat.cat/ca/jep2020

Deixa un comentari