Publicat el 22/01/2016

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona organitza el concurs de vídeo -Nutrició en 1 minut- 

La nutrició i l’alimentació no són el mateix, i sovint els confonem. Aquests dos conceptes queden molt ben explicats a l’exposició Nutrició, impuls vital, però ara el Museu vol plantejar el repte d’explicar-ho en un vídeo de curta durada. Per aquest motiu organitza aquest concurs, obert a tothom però dirigit preferentment a un públic jove, per promoure i difondre d’una manera divertida el què és la nutrició i tot el què l’envolta.

Si ets una persona inquieta, t’agrada fer vídeos i vols destacar pots fer-ho amb aquest concurs. Ho pots fer ballant, cantant, fent un monòleg, un experiment, dibuixos animats,…Tu tries!

Per concursar-hi cal  entrar al web http://nutricioen1minut.museuciencies.cat i omplir el formulari de participació des del 18 de gener  fins al 4 de març.  En aquest web s’aniran publicant tots els vídeos participants. 

Un jurat  valorarà l’originalitat, creativitat i qualitat del contingut  dels vídeos i el guanyador/a s’emportarà  un Samsung Galaxy S6 que es lliurarà a la gran festa popular de la gastronomia i l’alimentació saludable “Menja bé per viure bé”, que se celebrarà el 20 de març a la plaça del Museu Blau.

Deixa un comentari