Publicat el 13/11/2014

El proper diumenge 23 de novembre a les 18h tindrà lloc l’estrena oficial del nou espectacle de Lluís Danés, El Meu Poble i Jo al Teatre Monumental de Mataró. Un espectacle que s’endinsa a la Guerra Civil a través d’una acurada selecció de poemes de Salvador Espriu.
La música i la paraula es donen la mà en un espectacle esfereïdor, de gran potència visual, que pretén contextualitzar l´obra d´Espriu en relació a les experiències personals de les dones i els homes que varen patir les injustícies d´un règim totalitari i dictatorial que a partir del final de la guerra va governar Espanya durant quaranta anys, amb mà de ferro.
La música en directe, la veu de Dídac Rocher, la ballarina Anna Marín i l´actriu Noe Padró, interactuaran amb vídeo-projeccions on les principals personalitats del món de la cultura, l´esport o el periodisme, posaran cara i veu a les experiències de víctimes de la repressió del règim franquista. Així, Lluís Llach, Pep Guardiola, Sílvia Bel o Mònica Terribas, entre d´altres, faran seves les paraules de Neus Català, Salvador Puig Antich o el president Lluís Companys.
Un espectacle inèdit, multimèdia, altament poètic, on el moviment, la música i les imatges s’uneixen per ajudar a entendre a l´espectador per què Espriu va escriure obres tant profundes i doloroses com “La Pell de Brau” o “El caminant i el mur“ i, recordar-lo un cop més, com el poeta que es va mantenir sempre fidel al seu poble.


INFORMACIÓ:
Estrena i única representació el diumenge 23 de novembre a les 18h.
Horari d’atenció al públic i venda d’entrades de dilluns a divendres de 9 a 14 h.
i de dimecres a divendres de 18 a 20 h.
Ajuntament de Mataró – Direcció de Cultura
C. de Sant Josep, 9  – Tel. 93 758 23 61 – Fax. 93 758 23 62
https://entradesculturamataro.cat/acte/el-meu-poble-i-jo-1660
Preu:
28 € platea / 26 € amfiteatre
Teatre Monumental de Mataró
Carrer de la Riera, 169

Deixa un comentari