Publicat el 11/04/2016

El Mercat de la Flor i el Jardí de Llavaneres s´estrenarà el proper diumenge 24 d´abril. Aquesta és la nova data inaugural, després que l´estrena prevista per al 20 de març s´hagués d´anul·lar per les pluges. 
Es tracta d´un nou projecte de la Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme que neix amb la voluntat de convertir-se en un esdeveniment de referència entre els professionals del sector verd no només del municipi, sinó també del Maresme i d´arreu de Catalunya.

El mercat tindrà periodicitat mensual i s´instal·larà al passeig de Jaume Brutau, de deu del matí a tres de la tarda. La inauguració es farà a les dotze del migdia. A més de visitar el mercat, els visitants podran gaudir del concert a càrrec de l´Escola Municipal de Música de Llavaneres i de la passejada dels gegants de Llavaneres pel carrer de Munt fins al mercat.

Premis del concurs de balcons i aparadors florits
El proper dijous 7 s’anunciaran els guanyadors del concurs d’aparadors i balcons florits a través del web i de les xarxes socials i els premis es lliuraran diumenge 24, coincidint amb la inauguració del mercat de la Flor i el Jardí.

Deixa un comentari