Publicat el 13/08/2021

Serà el divendres 13, dissabte 14 i diumenge 15 d’agost, de 18 a 22 h

Les tardes del 13, 14 i 15 d’agost, de 18 a 22 h, el passeig marítim de Sant Vicenç de Montalt es transformarà un any més, i ja en van deu, en un mercat ocasional que ens convidarà a reviure i reivindicar les nostres arrels mediterrànies.
Durant aquests tres dies, entre lles 6 de la tarda i les 10 de la nit, el passeig Marquès de Casa Riera acollirà el Mercat al Mar, una fira artesanal inspirada en els antics mercats dels pobles mariners on podreu trobar una quinzena de parades d’artesania, roba, complements, objectes de decoració. productes naturals…

El Mercat al Mar és una aposta de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt per posar en valor la platja i el caràcter mediterrani i mariner d’una vila que, sota el lema ‘Del Mar al Montalt’, ofereix als santvicentins i als visitants un combinat perfecte: el blau refrescant del mar i el verd relaxant de la muntanya.

Aquesta activitat, organitzada per la Regidoria de Comerç i Turisme, està inclosa en el programa d’actes dissenyats amb motiu de la Festa Major d’Estiu 2021.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Deixa un comentari