Publicat el 02/05/2018

Aquest màster se situa entre els programes universitaris europeus amb major percentatge de projectes implementats pels seus estudiants

A l’octubre arrencarà la 9a promoció d’un dels millors màsters per a emprenedors del panorama educatiu a Espanya, el Màster Universitari en Emprenedoria i Innovació del TecnoCampus de Mataró, títol oficial de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona , la més prestigiosa del país en Economia i Ciències Socials.
Aquest màster desenvolupa un programa punter en creació de noves empreses, i a nivell europeu és un dels que ofereixen un major percentatge de projectes implementats pels seus estudiants: fins a la data, s’han invertit més de 5 milions d’euros en projectes i startups fundades per alumnes del màster.

El programa que desplega el Màster Universitari en Emprenedoria i Innovació del TecnoCampus de Mataró està basat en la metodologia ‘Learning by Doing’. Per a això posa a disposició dels estudiants espais de creació de productes innovadors, com el FabLab o el InnoLab. Els alumnes també participen en caps de setmana intensius de creació de projectes, com ara el Weekend Challenge o el Intensem.

Entre els projectes de més èxit de graduats en aquest màster, en les últimes edicions cal destacar Devicare, Epinium, NetRivals i C.O.R.E.
Devicare és una empresa que desenvolupa solucions innovadores per a la cura del pacient crònic. Epinium és una plataforma d’intel·ligència artificial que permet conèixer en temps real l’opinió dels consumidors sobre un producte o servei. NetRivals és una eina que monitoritza els preus dels competidors en temps real, que ja està present en més de 10 països. C.O.R.E. és un projecte de neutralització de mines antipersones i de descontaminació d’explosius en àrees afectades per conflictes bèl·lics. El seu CEO, John Correa, afirma que “el màster ha constituït un abans i un després en el desenvolupament del meu projecte. Tecnocampus, gràcies a les seves infraestructures i facilitats, és el lloc ideal per desenvolupar projectes i crear nous productes. A més, està situat a pocs metres de la platja i a 20 minuts des del centre de Barcelona “.

Entre el professorat que imparteix el Màster Universitari en Emprenedoria i Innovació del TecnoCampus de Mataró es troben doctors en Economia, Management i Innovació, i emprenedors d’èxit del panorama nacional i internacional, així com experts en diferents sectors, com ecommerce, aplicacions mòbils, energies renovables, empreses socials o desenvolupament de productes. Alguns d’ells són el Dr. David López, soci director de FHIOS Smart Knowledge; el Dr. Jaume Rodrigo de Larrucea, fundador del bufet homònim; el Dr. Giovanni Giusti, fundador de DivingPass.net; Albert Ribera, CEO i fundador de Link To Mitjana; i Sergio Balcells, director general de Job Today Espanya.

En cada edició diferents estudiants constitueixen empreses amb professors del màster, que es converteixen en els seus inversors o socis operatius. “L’objectiu del màster és crear empreses escalables, on el mercat objectiu sigui molt gran”, comenta Ricard Bonastre, professor del màster i fundador de Lead-Ratings.

El màster està dirigit per Giovanni Giusti, doctor en Economia per la Universitat Pompeu Fabra. El Dr Giusti explica que en aquesta 9a edició “volem consolidar-nos com la primera proposta nacional en emprenedoria universitaria. Els resultats que estem obtenint amb els nostres alumnes són extraordinaris, tant per projectes realitzats com pel grau de satisfacció assolit. “ A més, afegeix Giusti, “es tracta d’un màster internacional amb participants de més de 10 nacionalitats i amb possibilitats d’intercanvis en diferents universitats punteres europees i americanes, com la Universitat de Tor Vergata de Roma, o la Universitat Icesi a Colòmbia, entre d’altres “.

El màster està limitat a 30 places. Donarà començament el 5 d’octubre i finalitzarà el 27 de juliol de 2019. És presencial i s’imparteix els dilluns, dimecres i divendres, de 18h a 22h, i un o dos dissabtes al mes.
Més informació i programa complet a: http://www.tecnocampus.cat/es/presentacion-master-emprendeduria

Barcelona, ​​2 de maig de 2018

Deixa un comentari