Publicat el 18/05/2021

L’objectiu de l’Ajuntament és ampliar i reformar els espais destinats als abonats, ja que tant els àmbits esportius com els vestidors presenten mancances, tot i tenir un gran potencial

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament del Masnou l’Avantprojecte de reforma i ampliació del Complex Esportiu Municipal (CEM). Les actuacions que s’hi plantegen permetran donar coherència al conjunt d’instal·lacions, treure’n el màxim profit i consolidar l’oferta esportiva del municipi per respondre a les necessitats de la ciutadania, completant el Complex.

El Complex Esportiu Municipal del Masnou ha anat creixent fins a disposar actualment de dos pavellons poliesportius, una piscina coberta, sales esportives per a abonats i una àrea administrativa. L’objectiu de l’Ajuntament és ampliar i reformar els espais destinats als abonats, ja que tant els àmbits esportius com els vestidors presenten mancances que fan que l’equipament sigui poc atractiu, tot i tenir un gran potencial.
El projecte proposa dues fases per aconseguir un canvi radical i un substancial salt qualitatiu en el servei esportiu que ofereix el Masnou.
– La primera fase implica la construcció d’un nou edifici destinat per complet a espais esportius per a abonats (sales d’activitats dirigides i de fitness). Els nous espais seran accessibles des del vestíbul principal del CEM i des dels vestidors d’abonats, que connectaran directament amb la piscina coberta.
El gran atractiu d’aquesta ampliació és que el centre disposarà d’una gran sala de fitness amb sortida a una terrassa esportiva amb vistes privilegiades sobre el mar.
– La segona fase inclou la reforma interior dels espais actuals, amb la reconfiguració i l’actualització completa dels vestidors, així com la creació d’un nou espai administratiu al punt d’accés.

Aquesta acció de la Diputació de Barcelona respon a l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 3 “Salut i Benestar” i 11 ”Ciutats i comunitats sostenibles”. Els disset ODS van ser proclamats per l’Assemblea General de Nacions Unides el 25 de setembre de 2015 i formen part de l’agenda global per a 2030.
La Diputació de Barcelona n’assumeix el compliment i desplega la seva acció de suport als governs locals de la província d’acord amb aquests ODS.
Infografia: Diputació de Barcelona . Avantprojecte de reforma i ampliació del Complex Esportiu Municipal del Masnou.

Deixa un comentari