Publicat el 24/03/2016

Després de ser acceptades les esmenes del PSC-CP, l’Ordenança va comptar amb els vots a favor de l´Equip de Govern (ERC-AM-MES i CiU, 11 vots), el PSC-CP (2 vots) i ICV-EUiA (2 vots); en contra del PP (1 vot) i l’abstenció de Ciutadans (3 vots) i la CUP-PA (2 vots).

Segons també informa el consistori masnoví, actualment, al municipi hi ha dues associacions que tenen la seva activitat legalitzada, i dues més que han manifestat formalment la seva voluntat d’iniciar aquesta activitat. En aquest sentit, el regidor d’Urbanisme i Activitats, Ricard Plana, va explicar que era “un problema complex que estava sobre la taula atès que ens els darrers anys s’havien creat diferents clubs socials de cànnabis al municipi que calia regular”.

Aquesta ordenança permetrà garantir l’obertura d’aquests establiments per part d’associacions registrades i amb unes normes de funcionament, amb unes condicions mínimes de seguretat, salubritat i higiene. També permetrà fixar les distàncies d’aquests locals respecte els emplaçaments protegits i es podrà regular les condicions que ha de tenir l’exercici d’aquesta activitat, entre d’altres mesures

Deixa un comentari