Publicat el 03/05/2019

A més d’una quarantena d’expositors, en la 20a Fira Comercial i Gastronòmica hi haurà tallers, degustacions, espectacles, concerts, activitats culturals i infantils, i molt més

El port esportiu acull aquest cap de setmana la 20a edició de la Fira Comercial i Gastronòmica del Masnou. Obrirà les portes aquest divendres, 3 de maig, a les 19 hores, i s’allargarà fins al vespre del diumenge.

És una fira, però també una festa, ja que a més d’una quarantena d’expositors comercials i gastronòmics, el programa de la 20a Fira Comercial i Gastronòmica inclou concerts, degustacions –també de cerveses artesanes i vi DO Alella–, actuacions, espectacles infantils i per a tots els públics, activitats culturals, tallers… Fins i tot es podrà participar en sortides a la mar per gentilesa del Club Nàutic. Diumenge, a més, es batejarà un llaüt català. Tot plegat s’emmarca en els actes que tenen lloc al Masnou amb motiu de l’European Maritime Day, que impulsa la Comissió Europea.

La fira comptarà amb un espai de gastronomia i un espai artístic i de creativitat, on es duran a terme degustacions i tallers gastronòmics i creatius. De fet, una de les novetats d’enguany és la redistribució dels espais. La fira ocuparà una zona més àmplia, però es millorarà la continuïtat entre les diferents zones, que estaran més interrelacionades per tal de millorar l’experiència dels visitants. Per exemple, enguany l’escenari principal estarà situat més a prop de la zona de tast i de l’espai gastronòmic.

Deixa un comentari