Publicat el 23/01/2020

La Fira Internacional de Turisme (Fitur) se celebra a Madrid entre els dies 22 i 26 de gener. El Consorci de Turisme participa en aquest important esdeveniment del sector promocionant els atractius turístics de la comarca.

La representació del Consorci de Turisme del Maresme a la fira es pot trobar trobar a l’estand Catalunya, dins l’espai “Barcelona és molt més”, sota la marca Costa de Barcelona, on s’atenen els visitants que desitgin informació per conèixer tot el potencial de la comarca. D’altra banda, també s’hi pot trobar representació de diversos municipis maresmencs: Calella, Santa Susanna, Malgrat de Mar i Mataró.

Fitur és la primera cita anual per als professionals del turisme mundial i la fira líder per als mercats receptius i emissors d’Iberoamèrica. En la passada edició de 2019 va batre el rècord de participació amb 10.487 empreses de 165 països / regions, 142.642 professionals i 110.848 visitants de públic general.

La fira de turisme és una gran plataforma que permet promocionar les marques, presentar nous productes, conèixer les últimes tendències i omplir les agendes. Durant els cinc dies que dura l’esdeveniment, els assistents fan contactes, inicien projectes i tanquen acords. A Fitur es donen cita els professionals del sector, però també es compta amb la presència de més de 8.000 periodistes procedents de 68 països, bona mostra de l’expectació que genera l’esdeveniment en el circuit internacional de fires de sector.

Deixa un comentari