Publicat el 11/06/2020

Els pobles del sud de la comarca volen prendre una decisió en bloc per evitar l’efecte crida

L’anunci de l’Ajuntament de Barcelona sobre el tancament de platges durant la revetlla de Sant Joan ha tingut un efecte dominó al nord de l’àrea metropolitana.
Alguns ajuntaments del Maresme han decidit tancar també les seves platges per evitar aglomeracions, com Montgat, Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres, Malgrat de Mar o Pineda de Mar.
A l’extrem sud de la comarca, El Masnou, Premià de Mar i Vilassar de Mar negocien una posició consensuada per evitar l’efecte crida.
– D’altra banda, pobles importants al nord del Maresme, com Calella o Arenys de Mar, asseguren que sí permetran l’accés a la platja per la revetlla.
– En el cas de Mataró, la decisió no s’anunciarà fins que es reuneixi el comitè de seguiment de la desescalada per tractar aquesta qüestió.
També a Canet de Mar la decisió definitiva es prendrà els pròxims dies, quan es reuneixin els tècnics, tot i que l’Ajuntament és partidari de mantenir la platja oberta perquè els veïns es pugui reunir en llocs amplis i on sigui fàcil respectar les distàncies.

Deixa un comentari