Publicat el 18/01/2016

 

 

Les nostres patinadores i patinador dels Grups de Xou, han disputat aquest passat 16 de gener de 2016, el Campionat de Barcelona en la modalitat de Xou Gran i Xou Juvenil. L´esdeveniment ha tingut lloc a la localitat de Vic. 

El club ha obtingut bons resultats per part dels dos equips, obtenint la 4a posició a la competició Show Grup Gran, i l´11a posició a la competició Show Grup Juvenil. 

El treball presentat per l´equip de Xou Gran s’anomena -Energia-, i l´equip de Xou Juvenil ens han representat amb -El Beso-. 

L´equip de Xou Gran es classifica pel Campionat de Catalunya que és celebrarà el dia 30 de gener també a la mateixa localitat de Vic i el grup Show Juvenil disputarà la Copa Catalana.

Per altre banda les nostres patinadores i patinadors de categories: Naila Illescas, Sandra Núñez, Sara Ortíz, Jordi Anfruns i Desi González, gràcies a les seves bones classificacions de la temporada 2015 han participat aquest cap de setmana a la primera concentració de la Selecció Espanyola que la Federació Espanyola de Patinatge convoca al Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat

Deixa un comentari