Publicat el 15/02/2016

Vilassar de Dalt compta des del passat dimarts 9 de febrer amb nou local d’atenció ocupacional.
Es tracta d’una reforma i ampliació del centre Adolf Goday del Grup Catalònia, que fa possible la creació de 24 noves places, passant de 32 a 56, que contribueixen a la resposta global i integradora cap a les necessitats individuals i concretes de les persones amb discapacitat intel·lectual.

L’acte, on hi van assistir un gran nombre dels usuaris que ja fan ús de les noves instal·lacions, va comptar amb la presència de l’alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs i de la regidora d’Atenció Social, Salut Pública i Educació Maria Lluïsa Ruhí, que van destacar la importància de centres com aquest per la integració de les persones amb discapacitat a la vida del poble, fet que contribueix a la normalització de la diferència.

Per part del Grup Catalònia, l’esdeveniment va comptar amb la presència del Director general del grup, el Dr. Joaquim Serrahima i Viladevall i la Directora de l’Àrea Maresme del Grup, Chantal Blanco, que es va referir al nou espai com un centre que ofereix la possibilitat d’acollir-hi moltes activitats i que feia temps que la institució necessitava. Així mateix, a l’acte hi van assistir els patrons del Grup, Andreu Corominas i   Àngels Armengol, que en el seu discurs final va voler agrair el suport del poble de Vilassar envers els usuaris que faran ús del nou centre.
L’acte d’inauguració va acabar amb una actuació de la Coral del Grup Catalònia i un berenar per a tots els convidats.

A través de diferents serveis ubicats a Vilassar de Dalt, l´Institut Torremar, la llar residència Can Roure, la llar residència M. Antònia Besora i ara també el Centre ocupacional Adolf Goday, el Grup Catalònia ofereix una resposta global i integradora a les necessitats individuals i concretes d´aquestes persones, sigui quin sigui el seu grau de discapacitat intel·lectual o malaltia mental afegida, per garantir-los una bona qualitat de vida.

Deixa un comentari