Publicat el 16/11/2021

El 13 de novembre, a Montgat, es van donar a conèixer els premiats al Maresmusic, el concurs de música jove organitzat pels ajuntaments de Cabrils, el Masnou, Montgat, Vilassar de Mar i Tiana

Tot i les dificultats de la pandèmia, aquest any ha estat un èxit de participació, l’any amb més propostes presentades per a concurs.
En total s’hi presentar 30 projectes de tota la comarca, dels quals 17 van ser validats pels tècnics dels ajuntaments i 5 van passar a la final.
D’entre les propostes validades, quatre grups de Vilassar de Mar: Agenladorrrm, quartet de rock que es va endur un dels premis locals, Linària, el solista Marc Aldrufeu i Palmera, banda que va arribar a la final juntament amb Beatneeks (el Masnou), Gattari (Tiana), Nene (Cabrils) i Whale Trip Band (Premià de Mar).
El jurat que va seleccionar els finalistes estava format per Tori Sparks (artista americana establerta a Catalunya), Marc Lopez (músic montgatí intèrpret de bandes com Zephyr Bones) i Joan Tarragó (booker i programador d’Aupamusic).

PREMIATS:

  • Premi gravació audiovisual d’un concert en directe en un estudi o plató de TV o gravació d’un videoclip fora d’estudi valorat en 2.000 €: Beatneeks (el Masnou).
  • Participació en una Fira Professional amb assessorament i acompanyament d’una empresa del sector per donar suport al “management”. Premi valorat en 500 €: Whale Trip Band (Premià de Mar)
  • Contractació remunerada en un festival de música itinerant per Catalunya per valor de 400 €: Gattari (Tiana)
  • Premi de 500 € en material musical (deliberació per votació popular): Gattari (Tiana)
  • Premi local dirigit als grups participants residents en alguna de les poblacions organitzadores. El premi consisteix en una actuació remunerada a les festes majors o cicle municipal de Cabrils, el Masnou, Vilassar de Mar, Montgat o Tiana: Nene (Cabrils), Beatneeks (el Masnou), Gattari (Tiana) i Angeladorrrm (Vilassar de Mar).

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Vilassar de Mar

Deixa un comentari