Publicat el 14/07/2015

El govern de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, format per ERC-VdMdiuSí i Gent per Vilassar de Mar, amb l’objectiu de ser més transparents, ha obert la participació de tota l’oposició a la Junta de Govern Local i al Consell d’Administració de la SA Municipal.
Pel que fa a la Junta de Govern Local, estarà formada per l’alcalde i els 4 tinents d’alcalde i com a novetat tindran presència, amb veu però sense vot, un representant de cada grup de l’oposició.
Pel que fa a la SA Municipal, fins ara el Consell d’Administració estava format per 6 membres del govern i 3 membres de l’oposició (hi havia dos grups que no tenien representació). El 7 de juliol, en la junta general, es va aprovar la modificació de l’article 19 dels estatuts de la Societat Municipal per augmentar el nombre de membres del Consell d’Administració de 9 a 11, amb l’objectiu que tots els grups municipals tinguessin representació. Això significa que ERC-VdMdiuSí en tindrà 3, CiU 2, Babord 2, i la resta, GxVdM, PSC, C’s i Vilassar de Mar sí que pot/sí puede, 1 cadascun.

Deixa un comentari