Publicat el 25/09/2015

El Govern de Badalona valora molt positivament l’anunci que ha fet la Generalitat de Catalunya de destinar una partida econòmica per a la construcció del nou edifici de l’Institut Ventura Gassol, al barri de Montigalà. La Generalitat ja ha encarregat a l’empresa pública depenent del Govern català Gestió d’Infrastructures SA (GISA) que ultimi la redacció del projecte constructiu per a aquest institut, que ara ocupa un edifici antic a l’avinguda de Mònaco, al barri de Puigfred.
L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, i la regidora de l’Àmbit Badalona Educadora, Laia Sabater, s’han reunit amb els representants de la Plataforma de la Zona Escolar Montigalà. Durant aquesta trobada, que ja estava prevista, el Govern de Badalona ha donat a conèixer l’anunci del compromís de construcció de l’institut per part de la Generalitat.
La Plataforma de la Zona Escolar Montigalà està intregrada per les Ampes de l’Institut Ventura Gassol i de les escoles Montigalà, Joan Coret i Folch i Torres; per les associacions de veïns de Montigalà, Fondo Sistrells, La Colina, Lloreda i La Pau; per la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes i d’Associacions de Famílies de Centres Públics de Badalona (Fampas), Badalona es Mou i la Federació d’Associacions de Veïns de Badalona (FAVB).


El nou edifici de l’Institut Ventura Gassol es construirà a la plaça de Manuel Moreno Mauticio, en un solar ocupat ara de forma provisional per un aparcament de vehicles. El nou centre educatiu estarà ubicat al costat de l’Escola Montigalà i l’Escola Bressol Municipal Uni Dori. El calendari d’obres, es concretarà en una propera reunió que mantindran representants del Govern de Badalona amb responsables del Departament d’Ensenyament de la Generalitat.
La regidora de l’Àmbit de Badalona Educadora, Laia Sabater, ha dit que “es tracta d’una molt bona notícia per a Badalona perquè es confirma que tira endavant la construcció en la seva totalitat del futur edifici de l’Institut Ventura Gassol”. L’anunci de l’acord per construir l’Institut Ventura Gassol ha centrat la reunió que han mantingut l’alcaldessa de Badalona i la regidora de l’Àmbit de Badalona Educadora amb la Plataforma de la Zona Escolar Montigalà. Laia Sabater ha afirmat que “en aquesta reunió, a banda de valorar la futura construcció del nou institut, s’han tractat altres temes perquè aquest Govern acompanya a aquestes entitats en tots els aspectes reivindicatius del món educatiu que fa tant de temps que s’arrosseguen a la ciutat”.

Deixa un comentari