Publicat el 23/05/2016

El govern municipal presenta el Pla Recupera que preveu la inversió de 18 milions d’euros en projectes de rehabilitació, reparació i recuperació de diversos espais públics, instal·lacions i equipaments amb problemes de manteniment de la ciutat. El Pla Recupera s’emmarca dins del Pla d’Inversions Municipals.

Aquest pla de xoc municipal preveu actuacions a tots els districtes de la ciutat per millorar instal·lacions escolars, equipaments esportius, centres cívics i serveis de clavegueram i enllumenat, entre altres. 

L’acte de presentació del Pla Recupera comptarà amb la presència del primer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Habitable, Oriol Lladó; del segon tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas; i del tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit Badalona Democràtica, Jose Téllez. Els responsables municipals presentaran els detalls d’aquest pla municipal i visitaran tres dels espais on s’ha previst portar a terme algunes d’aquestes actuacions.

Deixa un comentari