Publicat el 04/05/2016

La reforma del passatge d’Albert Llanas té com a objectiu millorar la connectivitat entre els barris de la Salut i de Sant Joan de Llefià. Així ho van explicar els representants del govern que ahir dillluns a la tarda es van reunir amb els veïns i veïnes de la zona per presentar-los el projecte de millora de l’accessibilitat del passatge Albert Llanas. 

Aquesta serà la primera d’una sèrie d’actuacions per millorar l’accessibilitat als barris situats a la part alta de la ciutat, una qüestió que el govern considera prioritàra. La reforma del passatge Albert Llanas és una actuació reivindicada pels veïns i veïnes de la zona que s’emmarca en la política de millora de l’accessibilitat per crear espais públics de qualitat, amables i per a tothom. 

Segons el primer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Habitable, Oriol Lladó, “es comença pel passatge Albert Llanas perquè els estudis de mobilitat demostren que és un itinerari molt concorregut i una via de connectivitat entre els barris de la Salut i Llefià”. Per salvar el desnivell d’aquest passatge el projecte inclou la instal·lació d’un ascensor, “l’únic mitjà que garanteix una accessibilitat universal per a tothom, tant per pujar com per baixar”, segons Lladó.

A la trobada es va presentar el projecte al Consell d’Entitats del Districte. Posteriorment l’alcaldessa i el primer tinent d’Alcaldia van fer una explicació dels veïns al mateix passatge

Deixa un comentari