Publicat el 31/07/2014

El jugador de golf de Llavaneres Pep Anglès Ros s´acaba de proclamar campió, amb la selecció espanyola, del Campionat d´Europa Absolut Masculí per Equips. A aquest triomf, s´hi ha d´afegir la Palmer Cup aconseguida a finals de juny per l´equip europeu del qual Pep Anglès també formava part. Un estiu magnífic per a un jove de Llavaneres de 21 anys que gràcies a aquestes dues victòries se situa ja número 50 del rànquing de golfistes amateurs. Pep Anglès estudia des de fa tres anys a la Universitat Central d´Arkansas, on està becat per practicar el golf.
Pel que fa al campionat europeu, Espanya va superar a Irlanda per 5-2 en una gran final disputada a Linna Golf Club (Finlàndia) i la participació de Pep Anglès va ser decisiva per a la victòria final.
El jugador català de Central Arkansas va formar part també de l´equip d´Europa en la Pulmer Cup, que es va disputar a finals de juny a Anglaterra, als afores de Londres. Europa es va imposar als Estats Units per 18,5-11,5 amb participació molt activa d’Anglès que va viure una experiència única.
Pep Anglès Ros és un dels talents de l´actual panorama del golf català i espanyol. Nascut a Llavaneres l´any 1993, va començar a practicar aquest esport als 10 anys, a les instal·lacions de pitch and putt del Handicap 1. Als 12 anys va fer al salt al Club de Golf de Sant Vicenç i dos anys després va passar al Club de Golf Llavaneres, on continua en l´actualitat.

Deixa un comentari