Publicat el 26/07/2016

La campanya itinerant “Frutitour”, impulsada per Lidl en col·laboració amb “5 al dia”, visita Mataró el 26 de juliol amb l’objectiu de conscienciar a la població, i especialment als més petits, sobre la importància de consumir les cinc racions de fruita i verdura diàries recomanades pels experts.

Nens, adolescents i adults estan convidats a visitar la unitat mòbil de la iniciativa, que compta amb panels didàctics interactius desenvolupats per experts en nutrició i on es celebren tallers sobre alimentació saludable, per aprendre a gaudir de les fruites i de les verdures de manera fàcil i divertida.  A l’exterior, també es realitzen activitats lúdic esportives.

El “Frutitour” s’instal·larà a la Plaça Occitània i obrirà al públic en horari de 09:00 a 13:30 i de 16:00 a 19:00 hores. Serà una jornada de portes obertes on hi haurà diversos tallers sobre nutrició, organitzats i dinamitzats per experts.

Michaela Reischl, responsable de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de Lidl España, assegura que aquesta iniciativa “suposa un gran pas per a Lidl, que manté un ferm compromís per contribuir a millorar els hàbits alimentaris de la societat. Amb aquesta campanya de conscienciació volem acostar-nos al públic de forma divertida, ja que som conscients que encara queda molta feina per fer”.

Consum a nivell estatal:
Espanya suspèn en el consum de fruites, verdures i hortalisses. De fet, només l’ 11% de la població adulta afirma consumir les cinc racions recomanades pels experts. Tot i aquesta dada, més del 50% dels enquestats afirma haver incrementat el consum de fruita i verdura en els últims 5 anys. Així ho posa de manifest el I Estudi Lidl – “5 al dia”, presentat recentment.

La falta d’hàbits alimentaris saludables afecta a totes les edats, i és especialment preocupant entre els menors, ja que els seus hàbits de consum afectaran al seu desenvolupament i creixement. De fet, 3 de cada 10 nens adolescents mengen verdura i hortalisses només un cop al dia, i el 26% ho fa entre dos i quatre vegades a la setmana. A més a més, únicament el 36% dels pares considera que els seus fills no mengen aquests aliments en les quantitats adequades.

“Frutitour”, campanya itinerant per a fomentar hàbits de vida saludables. Jornada de portes obertes a Mataró:
Dia: dimarts 26 de juliol
Lloc: Plaça Occitània de Mataró
Horari: de 9 a 13,30 h i de 16 a 19 hores

 

Deixa un comentari