Publicat el 08/09/2019

Hi ha hagut 310 assistents de mitjana a cada concert del Festival Nits d’Estiu Calella, superant així el 90% d’assistència

El Festival Nits d’Estiu Calella, celebrat els mesos de juny, juliol i agost, va tancar la seva vuitena edició amb 3.405 assistents, un 13,5% més que l’any 2018 i ha comptat amb actuacions d’artistes com ara Judit Nedderman, Clara Peya, Elena Gadel o Telva Rojas, entre d’altres.

El nombre d’actuacions programades enguany ha estat d’11, una menys que en l’edició anterior. Moltes d’elles, com la de Serratians, Elena Gadel o Telva Rojas, han aconseguit tenir l’aforament complet, i la resta han sobrepassat el 90% d’assistència.

Segons també informa el consistori calellenc, aquesta edició ha comptat també amb dos espectacles de la Temporada Lírica: l’òpera Madama Butterfly, que va apropar-se al 98% d’assistència entre les dues sessions, i la Novena simfonia, de L.V. Beethoven, que va congregar 500 persones al Parc Dalmau.

La venta per Internet ha estat l’escollida per més del 65% dels assistents als diferents espectacles. Es consolida així aquesta opció com la preferida del públic al municipi.

Foto: Actuació d’Elena Gadel.

 

Deixa un comentari