Publicat el 06/07/2018

ATENCIÓ PER CAUSES ALIENES A L’ORGANITZACIÓ, HI HA UN CANVI DE DATES (en comptes de 13 i 14, es durà a terme 20 i 21 de juliol)

L’extensió territorial del festival barceloní In-Edit on tour, que acosta els millors documentals musicals a diferents localitats, torna a Vilassar de Mar aquest estiu. La plaça del Círcol serà l’escenari que acollirà, els propers 20 i 21 de juliol, la projecció de dos documentals als que seguiran una sessió de DJ amb música que donarà continuïtat temàtica al documental projectat. L’accés serà gratuït, però es recomana arribar amb antelació per assegurar l’entrada.

In-Edit és una xarxa internacional de festivals de cinema documental musical creat a Barcelona el 2003. Al llarg de la seva existència ha organitzat un total de 42 edicions en diferents països del món, exhibint al voltant de 700 documentals musicals i mobilitzant actualment a més de 100.000 espectadors a l’any.

Les dues nits que ha organitzat l’Ajuntament de Vilassar de Mar seran l’oportunitat de gaudir de dues autèntiques joies seleccionades pel Festival, el primer del món dedicat al documental, que l’octubre passat va celebrar la seva quinzena edició a Barcelona i Madrid i que s’ha expandit per tot el món.

La primera nit, divendres 20 de juliol, la protagonitzarà el britpop amb la projecció de Oasis: Supersonic, de Mat WhiteCross, el documental definitiu sobre la banda britànica formada pels germans Gallagher. Després de la projecció hi haurà una sessió a càrrec de DJ Pegatas.

Dissabte 21 serà el torn de Searching for Sugar Man, de Malik Bendjelloul, que tracta sobre el misteriós cantant Rodríguez, el Dylan hispà, que va gravar dos discos i que va esfumar-se mentre les seves cançons es convertien en èxits a Sud-àfrica. Aquest documental va ser guardonat amb diversos premis de prestigi, inclòs l’Oscar, i va suposar un abans i un després al gènere. En acabat, hi haurà una sessió de música a càrrec de Dj The Neighbour.

Deixa un comentari