Publicat el 19/08/2021

La plaça de l’Ajuntament acollirà dimecres 22 de setembre el Pregó Institucional de la Festa Major de Calella

El doctor Joan Guix pronunciarà el Pregó Institucional de la Festa Major de la Minerva, que tindrà lloc el dimecres, 22 de setembre, a les 21 h, a la plaça de l’Ajuntament. A causa de la pandèmia de la COVID-19, el pregó se celebrarà fora de l’edifici consistorial. Per la Festa Major de l’any 2020 es va celebrar de manera virtual.

Guix ha estat escollit per la seva llarga trajectòria professional així com per haver viscut la pandèmia des de primera línia de foc. Seguint la línia del pregó de 2020, es vol retre homenatge a tots els homes i dones del sector sanitari que han fet i fan un treball incansable cada dia per a fer front a la pandèmia.

Una llarga trajectòria professional
Nascut a Barcelona l’any 1950, Joan Guix és llicenciat i doctor en medicina, especialista en medicina preventiva i salut pública i en cirurgia general i digestiva. A més, és diplomat en Sanitat, en bioestadística i en Qualitat Assistencial per la UAB i en estadística aplicada i epidemiologia per la Université Pierre et Marie Curie de Paris.

Professionalment, Guix ha treballat a l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella, ha estat director mèdic de l’hospital Universitari Sant Joan de Reus, gerent de l’Institut Municipal de Salut Pública i l’Agència de Salut Pública de Barcelona. Des de gener del 2016 fins al 2 de juny del 2020 va ser el secretari general del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i el director de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. Així mateix, al març de 2019 va ser nomenat president del Consell Rector de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS), un càrrec no retribuït.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Calella

 

 

Deixa un comentari