Publicat el 17/06/2016

El divendres 1 de juliol començarà una nova edició de les ‘Nits d’Estiu del Museu a l’Anís del Mono’. Es tracta d’una proposta lúdico-cultural que es portarà a terme els divendres 1, 8 i 15 de juliol, a partir de les 21 hores, a la fàbrica de l’Anís del Mono, ubicada al carrer d’Eduard Maristany, 115.
Les Nits d’Estiu estan organitzades pel Museu de Badalona amb el patrocini de l’empresa Anís del Mono i la col·laboració de Voluntaris Badalona.

Les ‘Nits d’Estiu del Museu a l’Anís del Mono’ consisteixen en una visita a les instal·lacions de l’empresa més emblemàtica de la ciutat. Posteriorment es gaudirà d’un concert a l’aire lliure mentre es pren Aigua de Badalona, una beguda refrescant que té en l’anís i la llimona els seus ingredients principals.

El preu de les entrades és de 12 euros i es posaran a la venda a partir del dimarts 21 de juny a la recepció del Museu de Badalona (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 1). L’aforament és limitat i no es fan reserves per telèfon.

L’horari per adquirir les entrades és el següent:

– De dimarts a dissabte de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores
– Diumenges de 10 a 14 hores. 

Tres concerts de primer nivell
Aquests són els tres concerts previstos a les ‘Nits d’Estiu del Museu a l’Anís del Mono’:

– Divendres 1 de juliol, a les 21 hores

QUINTET DE METALL OSV
La secció de vents de l’Orquestra Simfònica del Vallès presenta una proposta que aporta un so diferent a melodies populars, entre elles les bandes sonores de pel·lícules famoses.

Divendres 8 de juliol, a les 21 hores

AMARCORD
Un dels cors revelació del programa de TV3 Oh Happy Day oferirà un concert íntim que recorre els temes més actuals del pop, així com la cançó catalana i els clàssics espanyols dels anys setanta.

Divendres 15 de juliol, a les 21 hores

CASI EL MEJOR TRIO DE TU VIDA
Una formació engrescadora i divertida que conjunta música i veu i que aposta amb imaginació per un so mestís carregat d’elements del jazz clàssic i de la música dixieland.

Deixa un comentari