Publicat el 25/06/2015

El dispositiu de neteja i seguretat preparat per l’Ajuntament de Badalona durant la nit de la revetlla de Sant Joan a les platges va funcionar de forma satisfactòria. L’operatiu va començar a les 6 del matí i les platges van quedar preparades per al bany abans de les 10 hores, després d’haver-se recollit 6 tones de residus, una tona menys que l’any passat.
Els ciutadans que van passar la revetlla a la platja van anar abandonant amb normalitat aquest espai de forma que els equips de neteja i les patrulles territorials de la Guàrdia Urbana van poder desenvolupar l’operatiu que va permetre deixar el litoral a punt per rebre als banyistes tal i com estava previst.
L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, ha destacat que l’actitud cívica i de col·laboració de la majoria dels ciutadans ha fet possible que la revetlla de Sant Joan s’hagi desenvolupat a les platges de la ciutat sota el signe de la normalitat.
“Tot i que les dades de recollida de residus a la platja han estat inferiors en relació a l’any passat i que les incidències registrades a la ciutat no han estat destacades tenint en compte la singularitat d’aquesta nit, el Govern municipal continuarà treballant de cara a l’any vinent per tal de minimitzar els efectes de les accions provocades per algunes persones a causa del seu comportament incívic”.
Per la seva banda, el tinent d’alcalde de l’Àmbit Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas, ha posat de relleu que “la col·laboració de la ciutadania amb els serveis de neteja ha fet compatible l’ús festiu de la platja durant la revetlla amb els usos de bany i s’ha demostrat l’alt grau de civisme, consciència i respecte de la majoria de persones vers aquest espai”.
Pel que fa a les incidències produïdes a la ciutat, durant la nit es van cremar 14 contenidors d’escombraries i 3 vehicles. A diferència d’altres anys, enguany no s’han registrat agressions a la via pública.
A causa de la quantitat de residus acumulats durant la revetlla en algunes places de la ciutat, els serveis municipals de neteja continuen treballant per tal que entre avui i demà aquests espais recuperin el seu estat habitual.

Deixa un comentari