Publicat el 21/02/2016

El delegat del  govern de la Generalitat a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, ha fet una visita institucional a l´Ajuntament de Premià de Mar i s´ha reunit amb l´alcalde, Miquel Buch. Durant la trobada han tractat diversos temes d´actualitat relacionats amb Premià de Mar, com ara la futura rotonda del nou port i el pas soterrat per a anar a l´estació.

En relació a la ubicació de la rotonda, el delegat ha destacat que, tot i que es tracta d´una qüestió totalment tècnica lligada a la idiosincràsia pròpia de Premià de Mar, la Generalitat farà costat a
l´Ajuntament i a la voluntat resultant del  procés de participació que s´ha portat a terme sobre el nou port.

Quant a l´obertura del pas soterrat de davant l´estació, el delegat ha afirmat que, en el moment en què les finances de la Generalitat ho permetin, es valorarà la possibilitat de col·laborar amb  l´Ajuntament o finançar els treballs. Cal recordar que el pressupost municipal d´aquest 2016 preveu una inversió de 241.000 € per a la millora dels accessos a l´estació de Rodalies RENFE, una inversió que l´Ajuntament reclamarà a Adif.

Per la seva part l´alcalde, Miquel Buch, s´ha mostrat satisfet de la trobada amb el delegat i de la bona predisposició a donar suport a les necessitats de la vila.  

Deixa un comentari