Publicat el 14/04/2016

El Decumanus i les Termes Romanes del Museu de Badalona seran l´escenari els propers dies 4 i 5 de juny de la Badalona Home Design (BHD), la fira d’interiorisme i disseny organitzada per professionals de la ciutat que passa a celebrar-se de forma bianual.
Els visitants que vagin al Museu podran gaudir d´un avançament de la BHD que es prepara per
l´any vinent, el 2017, que serà la tercera edició de la fira. 

L´edició de l´any vinent comptarà amb una exposició que mostrarà com ha evolucionat Badalona des l’època industrial, moment en què la ciutat va esdevenir un referent, fins a l’actualitat. La idea de ciutat creativa i respectuosa amb el medi ambient seran els eixos de la BHD 2017 i incorporarà criteris de sostenibilitat en el procés creatiu de disseny i destacarà el paper dels emprenedors badalonins i dels nous models de treball col·laboratiu. 

Des de l´organització i l´Ajuntament es treballa per tal que l´edifici de l´antiga fàbrica de la CACI pugui acollir la tercera edició d’aquesta exitosa fira el proper 2017. Per això, emmarcada en aquest emblemàtic edifici, la fira vol fer aquest repàs de l´evolució de la ciutat des de la industrialització fins als nostres dies. La BHD´17 comptarà com sempre amb l’ajuda de “Projecte Angels” que tornarà a fer d’aquesta nova edició un esdeveniment solidari.

El 4 i 5 de juny, un avançament de la BHD‘17
El caràcter bianual de la fira fa que la propera edició sigui la de 2017. Tanmateix, tot i que aquest any no es prepara una edició completa, el cap de setmana del 4 i el 5 de juny el Museu de Badalona acollirà un tast de la BHD’17. L´escenari únic que representa la Decumanus i les Termes Romanes seran l’escenari de les últimes tendències en disseny, decoració, interiorisme i paisatgisme on el passat es trobarà amb el futur. Una iniciativa que comptarà amb el suport del Museu de Badalona i l’Ajuntament de Badalona. Des de l´organització s´espera que la iniciativa que es veurà al Museu compti amb una gran afluència de públic. 

Referent del món de l’interiorisme
Amb només dues edicions, la Badalona Home Design ja s’ha consolidat com a referent dins el món del disseny i l’interiorisme, sumant més de 30.000 visitants en les dues edicions.
Des de BHD són optimistes i estimen que en la propera edició de 2017 es podrien superar els 20.000 visitants.
BHD assoleix com a objectiu acollir més participants i més empreses de l’àmbit de la decoració, l’arquitectura, l’interiorisme i paissatgisme, amb l’ambició que sigui un esdeveniment que vagi mes enllà de l’àmbit municipal.

Deixa un comentari