Publicat el 04/06/2015

L’Ajuntament de Badalona i l’ONCE han presentat el cupó amb la imatge de Badalona com a Ciutat Europea de l’Esport 2015. Més de cinc milions i mig de cupons del sorteig del dilluns 15 de juny reproduiran la imatge del passeig Marítim i del pont del Petroli d’aquesta ciutat. L’acte ha comptat amb la presència del regidor d’Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández, i del delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Xavier Grau.
Des d’aquesta setmana i fins al dia 15 de juny, els cupons amb la imatge de Badalona com a Ciutat Europea de l’Esport 2015 ja es poden adquirir als 100 punts de venda d’aquesta ciutat.
L’entitat European Capitals of Sport Association (ACES) va seleccionar Badalona com a Ciutat Europea de l’Esport 2015 en considerar que és un bon exemple de municipi on l’esport és un instrument que promou la salut, la integració, l’educació i el respecte. ACES és una entitat que treballa amb la Comissió Europea mitjançant l’activitat esportiva municipal i atorga aquests premis als municipis com a reconeixement a la seva tasca en matèria esportiva.
El cupó amb la imatge de Badalona forma part d’una sèrie que l’ONCE dedica a les cinc ciutats espanyoles escollides com a Ciutat Europea de l’Esport durant aquest 2015: Alcobendas, Alhaurín de la Torre, Chiclana, Telde i Badalona.
El regidor d’Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández, ha destacat la trajectòria històrica de Badalona en el món de l’esport, la important xarxa d’equipaments esportius repartits per la ciutat i la tasca desenvolupada per les entitats esportives badalonines. Fernández ha agraït que l’ONCE dediqui aquest cupó a Badalona ja que això farà que la imatge de la ciutat estigui a tot Espanya mitjançant un símbol com és el passeig Marítim on molta gent practica esport. El regidor d’Educació, Esports i Joventut ha posat de relleu que a Badalona, una gran part de la població, unes 80.000 persones, practiquen algun esport de manera habitual.

Deixa un comentari