Publicat el 28/07/2016

El Parc de la Serralada Litoral ha convocat per vuitè any consecutiu el seu concurs fotogràfic digital. El certamen està adreçat a totes les persones aficionades o professionals de la fotografia.

Enguany, com a novetat, hi ha també una categoria infantil. Per tant, hi ha una convocatòria general per a les persones aficionades o professionals, i una altra per a nens i nenes fins a 12 anys. El tema únic d´ambdues categories és “La meva mirada del Parc de la Serralada Litoral”. Cada participant pot presentar fins a un màxim de quatre fotografies inèdites.         

Les imatges es poden presentar per correu electrònic a p.slitoral@diba.cat fins a les 23:55h de dissabte 15 d´octubre conjuntament amb el formulari de participació.

Les fotografies s´aniran incorporant periòdicament a la pàgina web del parc i al perfil de Facebook del Parc de la Serralada Litoral.      

El concurs compta amb la col·laboració de la Federació Catalana de Fotografia. El jurat estarà format per tres membres del cos de jurats de la Federació Catalana de Fotografia, un membre de l´equip tècnic del parc i el president del consorci o persona en qui delegui.

Hi haurà tres premis del jurat i un premi del públic. En el cas del premi del públic, els visitants a l´àlbum de Facebook podran marcar amb un “m´agrada” aquelles que prefereixin i el resultat de la votació mitjançant aquesta xarxa social determinarà el guanyador. En aquest guardó només participen les imatges de la categoria general (adults).
El veredicte es coneixerà en un acte obert a tothom la segona quinzena d´octubre.

Podeu consultar les bases del concurs en el següent enllaç: http://www.cabrils.cat/pdf/banners/Bases_concurs_fotografic_2016.pdf

Deixa un comentari